Home / Recomandări zi de zi / Şedinţă a Prezidiului Federației Mondiale de Dans Sportiv, în România

Şedinţă a Prezidiului Federației Mondiale de Dans Sportiv, în România

Distribuie

Conducerea Federației Mondiale de Dans Sportiv (WDSF) se întâlnește în aceste zile la București pentru a dezbate cele mai importante probleme cu care se confruntă astăzi lumea dansului sportiv.

Agenda abordează teme legate de competiții, arbitraj, etică, transparență, propuneri de modificări ale unor regulamente precum și aspecte organizatorice al WDSF și ale comisiilor Federației.

Un procent important din timpul de dezbateri este dedicat jocurilor olimpice, cărora dansul sportiv a reușit să se alăture, prin introducerea Breakdance-ului în jocurile olimpice pentru tineret de la Buenos Aires din acest an.

Ședința Prezidiului WDSF are loc în perioada 20-21 ianuarie și, în paralel, au loc ședințe ale comisiilor WDSF.

Din acest for fac parte 15 persoane, reprezentanți ai federațiilor de dans sportiv din Statele Unite ale Americii, Australia, Japonia, Singapore, Marea Britanie, Elveția, Polonia, Danemarca, Finlanda, Serbia, Slovenia, Canada și România.

Membrii Prezidiului au ales Bucureștiul pentru cea mai importantă ședință, cea din luna ianuarie, în urma bunei colaborări cu vicepreședintele WDSF, președintele FRDS, reghineanul Vasile Gliga.

”Este o onoare pentru noi să fim gazda unui eveniment la cel mai înalt nivel. Faptul că board-ul WDSF a ales să se întâlnească la București dovedește încă o dată importanța și puterea României pe scena dansului sportiv. Rezultatele noastre din ultimii ani, care au propulsat dansatorii noștri pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor europene și mondiale, îndreaptă din ce în ce mai mult atenția internațională asupra potențialului uriaș pe care țara noastră îl are. În aceste zile se vor lua decizii importante pentru viitorul dansului sportiv, care vor contura strategiile de dezvoltare pentru următorii ani”, a declarat Vasile Gliga, vicepreședinte al WDSF.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Cafeneaua părinților pentru siguranța copiilor la Sighișoara

Distribuie O nouă intâlnire în cadrul EIL Mureș intitulată ” Cafeneaua părinților pentru siguranța copiilor” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.