Home / Business / EXCLUSIV. „Cel mai frumos proiect rezidenţial din Târgu-Mureş”, pregătit de Cosmin Pop

EXCLUSIV. „Cel mai frumos proiect rezidenţial din Târgu-Mureş”, pregătit de Cosmin Pop

Cosmin Pop, administratorul Romur SA Târgu-Mureş, companie care s-a afirmat în ultimii ani pe piaţă ca un dezvoltator de complexe rezidenţiale definit de standardul de calitate extrem de ridicat al construcţiilor şi facilităţilor oferite rezidenţilor, a anunţat, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei economice „Transilvania Business”, că în următorii trei ani va finaliza, în apropiere de râul Mureş, un bloc panoramic, de 200-300 de apartamente.

În viziunea lui Cosmin Pop, „va fi cel mai frumos proiect rezidenţial care a existat vreodată în Târgu-Mureş.”

„Pot să spun unul (proiect – n.r.). Va fi pe malul Mureşului. Vreau să cred că lucrez la cel mai frumos proiect rezidenţial care a existat vreodată în Târgu-Mureş şi care are o perspectivă ca durată de trei ani. Proiectul va fi realizat pe o bucată extrem de generoasă de teren, de 3,5 hectare. În prima linie, pe malul râului Mureș, încerc să fac un bloc panoramic nu cu multe apartamente, vor fi undeva la 200-300 de apartamente. Vreau să fie ceva extrem de aerisit şi poate şi o zonă comercială”, a declarat dezvoltatorul imobiliar.

Prin comparaţie, viitorul bloc panoramic se va asemăna cu blocul panoramic aflat în Parcul Babeş din Cluj Napoca.

„Va fi un bloc panoramic cum e cel de la Cluj, construit în Parcul Babeş. Ca în zonele de rivieră, pentru că de acolo m-am inspirat. Va fi cel mai frumos proiect rezidenţial din Târgu-Mureş. Vreau să îl fac foarte aerisit, cu două locuri de parcare pentru fiecare apartament. Blocul va avea probabil zece etaje, iar din fiecare cameră de zi se va vedea râul Mureș”, a subliniat Cosmin Pop.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câte reacții grave post vaccinare anti COVID-19 s-au înregistrat în Mureș

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș, dr. Iuliu Moldovan, a anunțat vineri, 22 …