Furt de combustibil într-o parcare din Sighişoara. Trei suspecţi, reţinuţi după o urmărire prin pădure! Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 263 Vizualizări

Furt de combustibil într-o parcare din Sighişoara. Trei suspecţi, reţinuţi după o urmărire prin pădure!

Polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sighişoara au surprins marţi, 23 ianuarie, într-o parcare, trei persoane, în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervorul unui autocamion.

„În fapt, la data de 23 ianuarie, în jurul orei 1.30, poliţiştii au observat două canistre din plastic lângă rezervorul unui autocamion, ce staţiona într-o parcare din localitatea Sighişoara, iar în pădure au observat mișcare. Astfel, poliţiştii au procedat la urmărirea persoanelor prin pădure reușind să prindă și să rețină trei bărbaţi, unul de 36 de ani, altul de 57 de ani şi al treilea, de 61 de ani. Din cercetări a reieşit că cei trei bărbaţi, profitând de faptul că conducătorul autoutilitarei dormea, ar fi forţat rezervorul autoutilitarei şi ar fi sustras din acesta aproximativ 60 de litri de motorină pe care i-ar fi depozitat în două canistre ce se aflau lângă autocamion. Valoarea prejudiciul se ridică la 400 de lei, acesta fiind recuperat”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar față de cele trei persoane s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE