Salvamont Mureş, reprezentat la Congresul Internaţional de Salvare pe pârtiile de schi! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

Salvamont Mureş, reprezentat la Congresul Internaţional de Salvare pe pârtiile de schi!

O delegaţie formată din zece salvatori montani din Gorj, Argeş, Hunedoara, Mureş şi Covasna reprezintă Salvamont România la Congresul Internaţional de Salvare pe pârtiile de schi organizat de Federaţia Internaţională a Patrulelor de Schi (FIPS) şi Serviciul de salvare montană din Rusia, acţiune care are loc până în data 27 ianuarie, în staţiunea Rosa Khutor din Caucaz.

Potrivit paginii de Facebook a Salvamont România, delegatia României a reuşit să facă o impresie frumoasă prin identitatea vizuală şi prin implicarea în activităţile practice.
“Delegaţia noastră a susţinut materialul “Salvatorul montan, profesie, calificare, certificare” prin care a prezentat modul de organizare a activităţii Salvamont şi sistemul de pregătire profesională, România fiind recunoscută ca ţară care a reglementat această profesie iîn Comunitatea Europeană. În afară de Rusia, ca ţară gazdă, doar două ţări au fost acceptate să organizeze o “seară naţională”, Statele Unite ale Americii şi România, ziua României fiind joi joi seara, un bun prilej de promovare a tot ce înseamnă turism şi Salvamont în România”, au transmis reprezentanţii Salvamont România.

Pe lista delegaţilor se află şi Kovacs Zoltan Robert, şeful Serviciului Salvamont Salvaspeo Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE