Home / Administratie / Contract de 14 milioane de lei pentru extinderea Curţii de Apel Târgu-Mureş

Contract de 14 milioane de lei pentru extinderea Curţii de Apel Târgu-Mureş

Distribuie

Antreprenorul Contranscom Constructii Benta a castigat o licitatie, organizata de Compania Nationala de Investitii (CNI), care presupune executia de lucrari si prestarea de servicii de proiectare pentru obiectivul de investitii denumit „Lucrari de interventie si extindere la sediul Curtii de Apel Targu Mures”, cu sediul in municipiul Targu Mures, strada Justitiei nr. 1, judetul Mures.

Valoarea estimata a contractului depaseste 16,75 milioane de lei, fara TVA, compusa din: valoarea estimata a cheltuielilor privind prestarea serviciilor de proiectare (PAC, PT, POE, DE) asistenta tehnica pentru perioada de executie a lucrarilor, intocmirea raportului la terminarea executiei, elaborarea certificatului energetic anexa la procesul-verbal de receptie la terminarea lucrarilor, programul de urmarire a comportarii lucrarii in timp si proiect „as-built” in cuantum de 459.223,69 lei fara TVA si valoarea estimata a cheltuielilor care reprezinta lucrari de constructii-montaj (C+M) in cuantum de 13.944.273,23 lei fara TVA.

Totusi, valoarea de atribuire (propusa in oferta antreprenorului de constructii) pentru acest obiectiv este de 14,64 milioane de lei. Autoritatea contractanta mai anunta ca „modificarea contractului de achizitie publica, in cursul perioadei sale de valabilitate, se face in conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016, iar modificarea contractului in cursul perioadei sale de valabilitate, altfel decat in cazurile si conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016, se realizeaza prin organizarea unei noi proceduri de atribuire, in conformitate cu dispozitiile legii”.

De asemenea, proiectul este special, deoarece presupune executia de lucrari de constructii de monumente istorice sau memoriale, finantarea fiind asigurata din fonduri bugetare.

(Sursa: www.agendaconstructiilor.ro)


De asemenea, verificati

Ungheni, pol de dezvoltare economică: investiții de 17,6 milioane de euro!

Distribuie Dorința primarului orașului Ungheni, Victor Prodan, de a atrage investitori și investiții pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.