Home / Administratie / Felix Manolescu – ISK, pledoarie pentru brandul DAFCOCHIM

Felix Manolescu – ISK, pledoarie pentru brandul DAFCOCHIM

Distribuie

În cadrul Simpozionului DAFCOCHIM AGRO, organizat în Ungaria, la Sárvár, între 16-19 ianuarie 2018, un discurs emoţionant, sensibil și respirând respect a avut apoi Felix Manolescu, Marketing and Business Development Manager ISK Biosciences Europe NV.

“Este un privilegiu să fiu astăzi alături de dvs., fermieri, oameni de ştiinţă şi colegii mei din alte companii de renume mondial şi suntem aici toţi cu obiectivul de a dezvolta activitatea agricolă, domeniu în care lucrăm. ISK este, la rândul său, o companie care a contribuit la construcţia unor verigi tehnologice, care sunt şi astăzi o referinţă la nivelul industriei. ISK nu are însă un braţ comercial, prezenţa noastră în tehnologiile dvs. se materializează prin sprijinul partenerilor noştri, de faţă aici cu noi – Syngenta, Belchim, BASF etc.”, ne-a vorbit Felix Manolescu, fără să intuim ce va urma că managerul va trece de la povestea brandurilor ISK la cel al DAFCOCHIM.

 

“Brandul este definit simplu ca şi capitalul de încredere al unei companii. Iată ce face, aşadar, ca brandul DAFCOCHIM să fie un brand puternic şi valoros: încrederea pe care a construit-o prin performanţa pe termen lung, iar încrederea este un fenomen care se petrece nu între companii, ci între oameni. Echipa DAFCOCHIM a creat acest brand, fiind alături de fermieri la propriu, găsind soluţii care să răspundă la solicitările fermierilor şi aducându-ne pe noi, furnizorii, mai aproape de realitatea din teren care este diferită de realitatea din birourile burselor la nivel mondial. De aceea am ales azi să îmi utilizez resursele pentru a spune: mulţumesc domnului Cojoc şi mulţumesc echipei DAFCOCHIM. Brandul DAFCOCHIM nu este o marcă locală de Tîrgu Mureş sau românească, este o marcă ce face parte din lumea internaţională a brandurilor la a căror construcţie contribuie prin eforturile sale. ISK mulţumeşte companiei DAFCOCHIM şi dvs., celor din sală, fermieri şi colegi parteneri de la companiile multinaţionale pentru construcţia activă, de-a lungul anilor, a brandului pe care îl reprezintă ISK. Vă mulţumesc şi vă doresc un an 2018 plin de satisfacţii”, a încheiat Felix Manolescu un discurs care ne-a oferit și o altă cheie de a privi compania târgumureșeană.

 

Text: Denisa MORAR & Ligia VORO
Foto: Ligia VORO

(va continua) 

Publicat în ediția din 23 ianuarie 2018 a cotidianului Zi de Zi


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Patroana Fabricii de Zahăr Luduș, despre amenințarea importului de zahăr din Ucraina: „Un import mascat, umbrit de legislație”

Distribuie Acționarul de la Fabrica de Zahăr Luduș, Mihaela Neagu, a vorbit într-un interviu acordat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.