Lemn fără documente confiscat la Ibăneşti Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 297 Vizualizări

Lemn fără documente confiscat la Ibăneşti

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Mureş împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov au efectuat miercuri, 24 ianuarie, o acțiune pentru prevenirea transportului și comercializarea ilegală de material lemnos, pe raza localității Ibănești.

Cu ocazia desfăşurării acţiunii a fost depistat, în trafic, un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în localitatea Ibănești, care transporta material lemnos cu un ansamblu de autovehicule format din cap tractor și remorcă.

„Fiind verificate cele două avize care însoțeau transportul de material lemnos, s-a constatat că acestea nu corespund cu din punct de vedere al numărului de piese, al diametrelor și volumului, cu ceea ce se afla încărcat pe capul tractor și remorcă. Societatea comercială, reprezentată prin conducătorul auto, a fost sancționată contravențional de poliţişti cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar cantitatea de 43,07 metri cubi lemn de lucru, din specia răşinoase, rezultată în urma inventarierii, în valoare de 17.229 lei, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Reghin”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE