Home / Administratie / Spaţii gratuite pentru Direcţia Judeţeană pentru Cultură Mureş şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2

Spaţii gratuite pentru Direcţia Judeţeană pentru Cultură Mureş şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Mureş şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2 vor continua să aibă sediul pe strada Mărăşti nr. 8 din Târgu-Mureş. Imobilul aparţine Judeţului Mureş, iar decizia dării în folosinţă gratuită a spaţiilor către cele două instituţii, pentru următorii cinci ani, a fost luată în şedinţa ordinară de joi, 25 ianuarie, a Consiliului Judeţean Mureş.

Imobilul respectiv face parte din domeniului public al Judeţului Mureş, iar prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 67/2001, a fost dat în administrare fostei Şcoli Speciale nr. 2, în prezent Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2, instituţie publică subordonată Consiliului Judeţean Mureş. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 36/2004, corpul de clădire B al imobilului a fost transmis în administrarea Muzeul Judeţean Mureş.

„Muzeul Judeţean Mureş, ne face cunoscut că în imobilul pe care îl are în administrare se află camera de tezaur a Muzeului, iar accesul în clădire este restricţionat, situaţie în care, amenajarea unui cabinet medical pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2, la care accesul să se facă separat, este posibilă numai în spaţiul în care, a mai funcţionat şi în trecut cabinetul medical, spaţiu care în prezent este folosit de către Direcţia Judeţeană pentru Cultură Mureş pentru arhivă.

Analizând solicitările celor două instituţii şi ţinând cont de punctul de vedere al Muzeului, propunem darea în folosinţă gratuită, pe o perioadă de cinci ani, a următoarelor spaţii: spaţiul în suprafaţă de 29 de metri pătraţi – Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2, pentru amenajarea cabinetului medical, iar spaţiul în suprafaţă de 149 de metri pătraţi – Direcţiei Judeţene pentru Cultură Mureş pentru desfăşurarea activităţii”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

,,M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, campanie anticorupție derulată în Mureș

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș au desfășurat, în perioada 6-9 septembrie, …