Home / Mica publicitate / Anunț concurs – Primăria Glodeni

Anunț concurs – Primăria Glodeni

PRIMARIA COMUNEI GLODENI, JUDETUL MURES, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice vacante:  un referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Compartimentului fond funciar şi un  referent de specialitate, clasa II, grad profesional superior în cadrul Compartimentului urbanism şi amenajarea teritoriului

Concursul se organizează  la sediul Primăriei comunei Glodeni, sat Glodeni, nr. 133, în data de 26.02.2018 ora 10.00-proba scrisa, data și ora interviului vor fi comunicate odată cu afișarea rezultatului la proba scrisă.

Data până la care se pot depune dosarele: în termen de 20 de zile  de la data publicării anunțului în Monitorul oficial , partea a-III-a.

Conditiile de participare, actele necesare înscrierii și bibliografia de concurs sunt afișate la sediul instituției si pe pagina de internet: www.primariaglodeni.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la tel.0265-338256 sau 0265-338112, persoană de contact secretar Miholcsa Julia, e-mail: primglodeni@yahoo.com.

 

      P R I M A R ,                                                       S E C R E T A R ,

                 Ing. Kozma Barna                                                Miholcsa Julia

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reparații acoperișuri

Executăm orice tip de reparație pentru acoperiș și sisteme de accesorii. Construcție acoperiș nou, înlocuire …