CSU Medicina își continuă evoluțiile palide CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

CSU Medicina își continuă evoluțiile palide

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a mai cedat fără replică o partidă. Mureșencele au pierdut sâmbătă seara pe teren propriu partida din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1, 0-3 în fața formației CSM Târgoviște, cu trei seturi încheiate rapid, la 14, 14 și 13, toate durând câte 20-21 minute. Cum era de așteptat, jocul a fost unul fără istoric, cu o echipă dâmbovițeană net superioară fizic și valoric, cu un lot dominat de jucătoare străine. Tânăra echipă mureșeană se prezintă însă mult sub așteptări de la meci la meci, așa cum s-a petrecut îndeosebi în ultima întâlnire disputată pe teren propriu cu ultima clasată la cea dată, Penicilina Iași, când oaspetele s-au impus în set decisiv, plasând „lanterna roșie” clujencelor de la U NTT Data. Până la sfârșitul ediției mai sunt de disputat cinci etape și sunt șanse mari ca mureșencele să încheie pe ultima poziție campionatul, întâlnirile cu echipele clasate sub ele fiind deja disputate și pierdute. Lipsesc în schimb emoțiile retrogradării, deoarece nicio echipă nu va părăsi prima scenă.

 

O singură dată în avantaj pe tot parcursul

Întâlnirea de sâmbătă a fost așadar una foarte scurtă, în care târgoviștencele s-au desprins din startul fiecărui set, fără a acorda vreo șansă gazdelor. În primul act a fost 3-8 la primul timp tehnic și, după ce mureșencele au reușit să se apropie la doar patru puncte, oaspetele s-au desprins la 16-9 la al doilea și după aceea la 19-10, încheind fără probleme setul. Debutul celui secund a fost echilibrat doar la primele mingi, dar după 2-2 s-a ajuns 5-8 la primul time-out tehnic. A urmat singura perioadă în care „medicinistele” au dat impresia că pot să țină pasul. S-au apropiat la un singur punct, dar la al doilea timp de odihnă era deja 10-16, urmat de 11-20, cu al doilea set încheiat tot la 14-25. Primul punct al setului trei a fost cel care a adus pentru prima și singura dată echipa gazdă în avantaj. A fost însă și cel mai categoric, mureșencele reușind cu greu să treacă mingea în terenul adversarei. După acel 1-0, pe serviciul Dianei Calotă oaspetele au reușit o serie de 7 puncte, iar cele două perioade dintre timpii tehnici au fost identice, cu câte un 2-8. După alte trei puncte reușite de către oaspete, la 4-19 se părea că în acesta gazdele nu vor reuși 10 puncte. Relaxarea dâmbovițencelor au permis însă acest lucru, dar mult prea puțin pentru o echipă de primă divizie.

CSU Medicina a evoluat în formula: Roxana Iancu, Rodica Buterez, Loredana Dobriceanu, Raisa Ioan, Alexandra Babaș, Diana Vereș, Laura Molnar-libero, Simina Străchinescu, Mara Dumitrescu, Alexandra Cauc, Carmen Dițu, Anca Niță, Carmen Arniceru, Lea Rancz-libero.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE