Home / Business / La Mulţi Ani, Ioan Anghel!

La Mulţi Ani, Ioan Anghel!

Unul dintre cei mai fini cunoscători ai presei scrise din judeţul Mureş, Ioan Anghel, fondator şi manager al firmei de difuzare Ilustrate & Albume SRL din Târgu-Mureş, adaugă duminică, 28 ianuarie, al 61-lea fir din frumosul buchet al vieţii.

Persoană extrem de perseverentă, cu viziune si foarte bine informată, Ioan Anghel este, fără îndoială, un exemplu veritabil pentru generaţiile mai tinere, o discuţie cu domnia sa fiind sinonimă cu o lecţie de/despre viaţă.

Cu acest prilej special, colectivul redacţional şi administrativ al cotidianului Zi de Zi şi al revistei economice Transilvania Business îi transmit sărbătoritului acestui sfârşit de săptămână cele mai sincere urări de sănătate, multă putere de muncă, rezistenţă în bussines-ul pe care îl conduce, împliniri pe plan familial, cât mai multe fire în buchetu vieţii şi tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Revalorizarea profesională a românilor din țară și diaspora

Prea mulți români consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită, conform tuturor sondajelor. Eu …