Mihai Aniţei: “Hai să fim ceva, să riscăm pentru Mureș așa cum au riscat strămoșii noștri pentru România!” Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 921 Vizualizări

Mihai Aniţei: “Hai să fim ceva, să riscăm pentru Mureș așa cum au riscat strămoșii noștri pentru România!”

În anticiparea Centenarului Marii Uniri de la 1918, Grupul de inițiativă „Parteneri pentru Mureș” a organizat un concert extraordinar Gheorghe Zamfir la Palatul Culturii din Târgu-Mureș miercuri, 24 ianuarie, ora 19.30. Cel supranumit „maestrul naiului” a fost acompaniat de Corul Accoustic și Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga și beneficiind de prezența sopranei Rodica Anghelescu.

Gazda evenimentului a fost cunoscuta prezentatoare de la TVR, Iuliana Tudor, care a purtat un costum tradițional din zona Mureșului.

Ing. Mihai Aniței (Vicepreședinte Parteneri pentru Mureș) a fost de părere că succesul este doar al celui care îndrăznește, iar Mureșul are nevoie de o astfel de atitudine: „Fiecare dintre noi trebuie să facem ceva, fiecare dintre noi trebuie să aducem o picătură pentru ca și copiii noștri să trăiească mai bine în acest oraș. Vorbind în fața mulțimii despre ideile și visurile tale, riști să pierzi. Iubind, riști să nu fi iubit la rândul tău. Trăind, riști să mori. Sperând, riști să disperi. Încercând măcar, riști să dai greș. Dar dacă nu riști nimic, nu faci nimic, nu ai nimic, nu ești nimic. Deci, hai să fim ceva, să riscăm pentru Mureș așa cum au riscat strămoșii noștri pentru România.”

De asemenea, Mihai Aniței a citit textul scris de Mihail Kogălniceanu și rostit de către Carol I ostașilor săi în data de 14 noiembrie 1878, la Brăila, în urma alipirii Dobrogei de România ca urmare a Războiului de Independență.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE