Stâlpi de telecomunicaţii doborâţi de un grup de hoţi de lemne Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Stâlpi de telecomunicaţii doborâţi de un grup de hoţi de lemne

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ghindari au fost sesizaţi duminică, 28 ianuarie, că între localităţile Ghindari şi Abud sunt căzuţi la pământ doi stâlpi de telecomunicații.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie care a constatat că cele sesizate s-ar fi produs în urma tăierii ilegale a doi arbori de lângă drumul de acces, care, în cădere, au atins cablul telefonic, trăgându-l la pământ.

„Ulterior celor constatate, poliţiştii au surprins patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, în timp ce descărcau dintr-o căruţă material lemnos susceptibil a proveni din tăierea celor doi arbori. Cu sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Ghindari, materialul lemnos a fost cubat, rezultând cantitatea de 4,164 metri cubi material lemnos, în valoare de 1.254,10 lei. În cauză, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării atelajul, harnașamentele cabalinelor de tracțiune, precum şi uneltele folosite la tăierea arborilor. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori și distrugere”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE