Preselecţii “FameLab” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Preselecţii “FameLab”

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, în parteneriat cu British Council România, organizează, în data de 23 martie 2018, preselecții pentru concursul „FameLab”, care urmăreşte să inspire, să motiveze şi să formeze tinerii oameni de ştiinţă şi inginerii pentru a interacţiona activ cu publicul şi cu liderii în domeniu.

“Concursul se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, care pot să prezinte cele mai complexe subiecte de știință, în doar trei minute, într-un mod cât mai captivant pentru publicul larg. Nu este permisă folosirea de slide-uri Power Point. Pe lângă faptul că pot câștiga o serie de premii extraordinare, participanții au şansa de a reprezenta România la finala internațională din Marea Britanie şi de a avea acces la oportunităţile profesionale în domeniul comunicării ştiinţei la nivel international”, se menţionează într-un comunicat remis de Departamentul Relaţii Publice al UMF Târgu-Mureş.

Data limită pentru înscrieri la preselecții este 9 martie 2018, iar detalii suplimentare și formularul de înscriere se găsesc la adresa: https://www.britishcouncil.ro/famelab. În urma înscrierii, participanții vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii şi detalii despre paşii următori.
(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE