Home / BC Mures / Șanse de noi victorii pentru BC Mureș

Șanse de noi victorii pentru BC Mureș

Distribuie

În această săptămână, mai exact miercuri și vineri, formația masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș va susține la Timișoara două partide din cadrul Ligii Naționale. Primul meci, cel de miercuri, va avea loc de la ora 16.00, în compania formației Timba, partidă restanță din cadrul etapei a VII-a, care nu s-a disputat din cauza unui conflict cu foști jucători ai mureșenilor care au solicitat insolvența fostei echipe. Echipa bănățeană este una dintre cele mai modeste ale campionatului, cu doar 3 victorii în cele 15 meciuri disputate, dar s-ar putea să aibă șanse în fața mureșenilor care aliniază de la meci la meci echipă cu lot tot mai redus. Timba este revenită după două sezoane în primul eșalon și nu are nicio victorie în fața mureșenilor în cele opt jocuri disputate în edițiile precedente, dar, așa cum aminteam, formația mureșeană are probleme serioase de lot, unele de natură medicală, altele cauzate de situația financiară precară.

Pentru BC Mureș ar fi în schimb o importantă șansă de a mai obține încă o victorie în această ediție, victorie care le-ar mai păstra cel puțin șanse teoretice de a accede în play-off. Mureșenii ocupă locul 9 și au cu doar una, respectiv două eșecuri mai mult decât formațiile aflate pe locurile 7 și 8, dar și două restanțe „accesibile” de disputat în perioada următoare. În afara partidei cu Timba, alb-albaștri mai și restanța de la Iași cu ultima clasată Politehnica, programată pentru data de 10 februarie, după care campionatul se va întrerupe trei săptămâni. După întrerupere ar urma returul cu Timba din etapa de după reluarea campionatului. Până la aceste jocuri, „tigrii” vor mai avea însă încă un joc pe Bega, la doar două zile, cu BC Timișoara, meci programat pentru vineri, 2 februarie, ora 19.30, dar un meci mult mai dificil, cu o echipă aflată în prima jumătate a clasametului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.