Home / Business / Finaliştii Energy Challenge 2018!

Finaliştii Energy Challenge 2018!

Distribuie

Începutul anului a însemnat emoţie dar şi ambiţia de a ajunge în etapa finală pentru cele 16 echipe care s-au înscris la ediţia 2018 a competiţiei Energy Challenge.

În total 38 de studenţi – din ani de studiu diferiţi – din centrele universitare Bucureşti, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Ploieşti, Arad, Braşov şi Oradea au avut ocazia de a-şi expune în faţa unui juriu exigent ideile inovative și propunerile de proiecte din domeniul eficienței energetice, energiei verzi și digitalizării. “Juriul, format din specialiști în domeniul energiei, a analizat şi a notat fiecare proiect în parte, punctând în mod deosebit gradul de inovare precum şi potenţialul real de materializare şi aplicabilitate a ideilor formulate. A fost punctată de asemenea originalitatea iniţiativelor studenţeşti dar şi dezinvoltura şi pasiunea cu care acestea au fost prezentate”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de Grupul E.ON.

Echipele finaliste vor beneficia, în perioada 26 februarie – 2 martie, de o săptămână de training pe teme de resurse umane și dezvoltarea proiectelor, în cadrul Energy Challenge Academy de la Târgu-Mureş, şi se califică pentru  marea finală care va avea loc în luna aprilie, tot la Târgu-Mureș. Premiile pentru această ediţie sunt în valoare totală de circa 7000 de euro.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

O nouă destinație internațională de pe Aeroportul ”Transilvania”

Distribuie Aeroportul Internațional ”Transilvania” din Târgu Mureș își extinde oferta cu o nouă destinație, Antalya …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.