FOTO: Incendiu la o casă din Maiad Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

FOTO: Incendiu la o casă din Maiad

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Horea” al județului Mureș a fost solicitat duminică, 28 ianuarie, la ora 5.14, prin intermediul numărului de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Maiad.
La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Târgu-Mureș și Gărzii de intervenție Miercurea Nirajului precum și o autospecială aparținând Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Nirajului.
“S-a intervenit prompt pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la acoperișul locuinței pentru a se limita propagarea acestuia la întreaga construcție. Operațiunea a fost una extrem de dificilă având în vedere faptul că întreaga construcție era pe structură de lemn și acoperită cu tablă. În paralel cu operațiunile de stingere a incendiului s-a executat și evacuarea bunurilor materiale din interior. Din fericire, nu au fost victime. Tragem un semnal de alarmă cu privire la respectarea regulilor de construcție, verificare, întreținere și curățare al coșurilor/hornurilor de evacuare a fumului”, au transmis reprezentanţii ISU “Horea” al judeţului Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE