Home / Business / 3.000 de litri de alcool de contrabandă, confiscaţi de poliţişti

3.000 de litri de alcool de contrabandă, confiscaţi de poliţişti

Distribuie

Polițiștii din Mureș au ridicat 3.000 de litri de băuturi alcoolice, fără documente legale, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară. În cauză a fost întocmit dosar penal. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş cercetează un bărbat, din judeţul Covasna, pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2018, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit pentru control, pe DN15 E60, în localitatea Recea, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Covasna.

„În urma controlului, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite 1.500 de sticle de doi litri de lichid cu miros puternic de alcool, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale. Pentru stabilirea substanţei din interiorul recipientelor din plastic, au fost luate probe şi contraprobe, pentru a fi trimise Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, în vederea determinării masei de lichid identificată şi a concentraţiei de alcool. Poliţiştii au ridicat toată cantitatea de lichid și au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.