Somaţie cu privire la vehicule fără stăpân sau abandonate pe domeniul public al municipiului Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 543 Vizualizări

Somaţie cu privire la vehicule fără stăpân sau abandonate pe domeniul public al municipiului Târgu-Mureş

În conformitate cu prevederile art. 6, cap. 2 din Legea nr. 421/2002- privind regimul juridic al vehiculelor  fără  stăpân sau abandonate pe terenuri  aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale precum şi a art. 6 din H.G. nr. 156/2003- referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 421/2002, în vederea identificării deţinătorului legal al vehiculului, se aduce la cunoştinţă publică, lista cuprinzând autovehiculele fără stăpân staţionate de cel puţin un an pe domeniul public sau privat al municipalității, tabel care se afişează şi la sediul Primăriei Tîrgu Mureş.

Menționăm că au fost identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Tîrgu Mureş, autovehiculele cu următoarele caracteristici:

  1. 1. SUZUKI VAGON de  culoare  gri, cu numărul de înmatriculare HPX-266 ,  abandonat pe domeniul public, pe Kooș Karoli intersecție cu str. Muncitorilor.
  2. DAEWOO MATIZ de culoare albă, cu numărul de înmatriculare B -58 – KHS, abandonat pe domeniul public, pe str. Livezeni nr. 4A .

Precizăm că în conformitate cu prevederile H.G. nr. 156/2003, în situaţia în care vehiculul nu este revendicat de către deţinătorul legal şi ridicat de pe domeniul public sau privat al municipiului, după expirarea unui termen de 30 de zile de la data anunţului, prin dispoziţia primarului, autovehiculul va fi trecut în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, liber de orice sarcini, urmând a fi valorificat în condiţiile prevăzute de art. 8 din Legea nr. 421/2002.

În cazul în care nu se va da curs acestei  somaţii, vehiculele vor fi ridicate de pe domeniul public, iar eventuala restituire se va face conform art. 15, alin. 2 din H.G. nr. 156/2003, după achitarea unei amenzi contravenţionale de 2.000 lei şi a taxelor aferente ridicării şi depozitării vehiculelor

(Comunicat de presă, Poliţia Locală Târgu-Mureş)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE