VIDEO. Altercaţia din „Cafe Tutun”, la un nou episod. Confruntarea din Consiliul Local Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1892 Vizualizări

VIDEO. Altercaţia din „Cafe Tutun”, la un nou episod. Confruntarea din Consiliul Local Târgu-Mureş

Preşedintele Organizaţiei Civice Târgu-Mureşul Democratic, Kovacs Istvan David, a primit permisiunea de a se adresa consilierilor locali, înainte de începerea şedinţei ordinare a Consiliului Local Târgu-Mureş de marţi, 30 ianuarie. Acesta a vorbit despre incidentul în care a fost implicat joi, 25 ianuarie, în localul „Cafe Tutun” din Târgu-Mureş, unde camerele de supraveghere au surprins momentul în care l-a agresat pe consilierul local Mark-Christian Hermann (POL).

În alocuţiunea sa, Kovacs Istvan David a solicitat conducerii POL retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Mark-Christian Hermann şi, surprinzător, a cerut Consiliului Local Târgu-Mureş demararea procedurilor de revocare a lui Mark-Christian Hermann din funcţia de consilier local.

În replică, Mark-Christian Hermann a afirmat că de aproximativ un an şi jumătate liderul Organizaţiei Civice Târgu-Mureşul Democratic îl hărţuieşte, respectiv îl urmăreşte pe stradă, în magazine şi chiar în cafenele şi a subliniat că „oraşul are probleme mai serioase decât o altercaţie produsă într-un local de cineva care nu poate să îşi impună opinia altfel decât intrând cu bocancii în sfera privată a altui cetăţean.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE