20 de pubele subterane noi, amplasate în şapte zone din Târgu-Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1053 Vizualizări

20 de pubele subterane noi, amplasate în şapte zone din Târgu-Mureş

Reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat demararea unei operaţiune de montare de pubele subterane în mai multe zone ale oraşului.
„Pubelele subterane ne scapă atât de mirosurile grele, cât și de mizeria care se strânge în jurul tomberoanelor. Astfel, mai jos vă prezentăm lista punctelor unde se montează aceste pubele îngropate, cu mențiunea că ele se montează cu respectarea strictă a prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, precum și cu consultarea Asociațiilor de proprietari”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

Astfel, cele 20 de pubele se amplasează în următoarele zone: intrarea în Bulevardul 1 Decembrie 1918, lângă benzinăria Mol (2 bucăţi), strada Transilvaniei, intrarea spre Cartierul Belvedere (3 bucăţi), Bulevardul Pandurilor lângă MBO (2 bucăţi), Bulevardul Pandurilor ieșirea spre Calea Sighișoarei (4 bucăţi), strada Ion Buteanu în spate la Ansamblul „Mureșul” (4 bucăţi), strada Petru Dobra (o bucată) şi strada Ceahlău – Lămâiței – Grădinița „Licurici” (4 bucăţi).
„S-a procedat la identificarea zonelor în care avem cele mai mari probleme, zone cu un număr mare de populaţie, luându-se în calcul şi problemele sesizate de cetățeni”, a precizat Claudiu Maior.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE