Home / Slider / CS Olimpic obține un nou succes în Divizia A

CS Olimpic obține un nou succes în Divizia A

Distribuie

Echipa feminină de handbal CS Olimpic Târgu-Mureș a obținut o nouă și frumoasă victorie în cadrul Diviziei A, 29-25 pe teren propriu, cu CSU Universitatea de Vest Timișoara, partidă din etapa a XVI-a. Rezultatele și evoluțiile precedente dădeau echipa mureșeană favorită, dar se anunța un joc dificil, în condițiile în care bănățencele au un loc superior din punct de vedere al experienței jucătoarelor. La acest aspect se putea adăuga și faptul că echipa mureșeană este alcătuită exclusiv din junioare care au avut de susținut în dimineața aceleiași zile un joc din cadrul Campionatului Național al junioarelor II, unde sunt lider neînvins în seria H. Antrenorii Mihaela și Claudiu Evi au știut doza în schimb efortul jucătoarelor, oferind componentelor cu minute mai puține în Divizia A minute mai multe pe parchet în cel al junioarelor II. Fetele de la Olimpic au jucat cu multă dăruire și au reușit o primă repriză foarte bună, încheiată cu 17-10 în favoarea lor, cu faze spectacol, cu „aeriene” spre finalul reprizei oferite de aceleași Andreea Târșoagă și Monica Bărăbaș.

 

Omogenitatea a compensat scăderile

Cu un avantaj oarecum neașteptat după prima repriză, mureșencele au început jocul după pauză oarecum deconectate, primind rapid trei goluri. Mureșencele au strâns însă rapid rândurile și au replicat de fiecare dată, reușind să refacă diferența. Acest lucru a fost posibil în special datorită omogenității lotului, în care alături de cele două jucătoare amintite deja, pătrunderile pe extremă ale Flaviei Munteanu sau cele frontale reușite de Carla Lăcătuș, Ana Dima, Carina Ghemeș sau Maria Ola, dar și aportul celorlalte componente au îndepărtat eventualele emoții de final. Mai mult, fetele de la Olimpic au reușit chiar să refacă dinferența de 7 goluri la intrarea în ultimele două minute și doar relaxarea prematură de la final a permis oaspetelor să mai puncteze de trei ori consecutiv.

CS Olimipc se menține în această ediție de debut în Divizia A pe locul 8 în seria B, cu șanse chiar de a mai urca unul sau două locuri până la finalul campionatului din care mai sunt de disputat 10 etape.

 

De asemenea, verificati

„Arcași la orizont”- concurs de tir cu arcul și săpături arheologice la Călugăreni

Distribuie Cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor, Muzeul Județean Mureș organizează, sâmbătă, 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.