Home / Administratie / VIDEO: Se caută soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru la Paşapoarte şi Permise

VIDEO: Se caută soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru la Paşapoarte şi Permise

Comisar-şef de poliţie Mihai-Dan Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, responsabil pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului, a anunţat zilele trecute, la Târgu-Mureş, cu ocazia prezentării Raportului de activitate pe anul 2017 al Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, că sprijină rezolvarea problemelor de la Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, respectiv Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Mureş.

„Ne preocupă să îmbunătăţim condiţiile de muncă ale lucrătorilor, dar şi ale cetăţenilor care merg acolo să îşi facă documentele. Este inadmisibil să lucrezi vara la 45 de grade! Inadmisibil, domnule prefect! Repet: am avut astăzi o discuţie cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, o să am şi cu cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, dar şi cu domnul subprefect care este membru al ATOP şi sper că vom găsi soluţia achiziţionării unei instalaţii de climatizare. Sper din tot sufletul, şi vă promit că dacă vom concretiza acest proiect voi veni aici la inaugurare. Vom şi igieniza clădirea şi vom marca acest moment. Domnule prefect, dumneavoastră sunteţi liantul între toate aceste instituţii. Vă revine datoria – şi repet, datoria – să creaţi cadrul astfel încât problemele să fie rezolvate cât mai operativ”, a precizat comisar şef de poliţie Mihai-Dan Chirică.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lansarea proiectului „Construire Gradiniță cu program normal în localitatea Șerbeni”

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share