Share

Home / Slider / FOTO: Complex de joacă, în pregătire pe Bulevardul Cetăţii din Târgu-Mureş

FOTO: Complex de joacă, în pregătire pe Bulevardul Cetăţii din Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş pregătește un nou loc de joacă situat pe Bulevardul Cetății care va fi inaugurat la data de 1 mai 2018.

“Noul complexul de joacă pentru copii, cu suprafață de peste 300 de metri pătraţi, este format din două ansambluri identice, oglindite, care la rândul lor cuprind trei zone pentru copii de diverse vârste și respectă normativele tehnice specifice și standardele în vigoare: categoria 1-3 ani – rampă, podeț în două nivele, tobogan mic, iluminator; categoria 3-7 ani – două urcări, cățărătoare din plasă cu ochiuri, pod suspendat frânghii, toboggan; categoria 7-12 ani – perete alpinism, scări verticale, paliere cu denivelări, pânză de păianjen, tobogan spirală. Invităm pe această cale toţi părinții, bunicii, copiii și nepoții să vină la acest mini-orășel amenajat special pentru ei”, a scris lunui, 5 februarie, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Elevii şi profesorii pasionaţi de programare invitaţi să participe la un proiect naţional

Elevii din judeţul Mureş cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani şi profesorii pasionaţi …

Share
Share