Popicarele, debut cu dreptul în retur Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Popicarele, debut cu dreptul în retur

După ce a câștigat la Viena în urmă cu o săptămână manșa tur din cadrul sferturilor „Champions League”, în prima etapă a returului Campionatului Național de popice, echipa feminină Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a câștigat sâmbătă partida susținută în deplasare pe arena Conpet din Ploiești, 8-0 la puncte de meci cu Rapid București. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 3099-2782 la număruul total de popice doborâte, 19-5 la manșe câștigate.

Cel mai bun rezultat al echipei mureșene a fost obținut și de această dată de către Duka Tilda, cu 531 popice. De la gazde cel mai valoros rezultat i-a aparținut jucătoarei Luminița Dobre, cu 510 p.d.

În aceeași etapă, dar la masculin, echipa Electromureș Târgu-Mureș a cedat pe arena proprie în fața celor de la CFR Cluj cu 2-6 la puncte de meci, 3295 p.d.-3448 p.d. În ciuda înfrângerii, popicarii mureșeni au obținut rezultate valoroase, cel mai bun rezultat fiind cel al lui György Árpád, cu 575 p.d., dar performerul întâlnirii a fost clujeanul Petruț Mihălcioiu, cu un rezultat de 622 p.d.

Popicarii juniori mureșeni sunt angrenați în aceste zile la Finalele Campionatului Național pentru Juniori U18, care se desfășoară în perioada 5-7 februarie, la Petrila, la probele individual clasic, tandem și sprint, competiție în care vor fi angrenați 15 sportivi mureșeni, 8 fete și 7 băieți.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE