Anunţ

Distribuie

CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ, anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul „Îmbrăcăminte ușoară rutieră pe drumul județean DJ133 Mureni – Archita, km 3+167-15+000, judeţul Mureş faza SF- propus a fi amplasat în intravilanul, extravilanul loc. Mureni și Archita, com. Vînători, jud. Mureş. Decizia autorității de mediu, precum și Informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, loc. Tg.Mureş, str. Podeni nr.10, în zilele de luni între orele 900-1500 şi marţi-vineri, între orele 900–1200, precum şi la sediul titularului de proiect din municipiul Tg.Mureş, Piaţa Victoriei, nr.1, în zilele de luni-vineri între orele 800 – 1600, precum și la următoarele adrese de internet http://apms.anpm.ro  și http://www.cjmures.ro

Observaţiile/contestațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Tg Mureş, str. Podeni nr.10, în termen de 10 zile de la publicare.

PREŞEDINTE                                                                         SECRETAR

Péter Ferenc                                                                           Paul Cosma

 

VICEPREŞEDINTE

Ovidiu Dancu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Plan de acțiune antidrog în județul Mureș

Distribuie Consilierii județeni și-au însușit joi, 25 august, într-o ședință ordinară de lucru, Planul de …