Share

Home / Administratie / Anunţ important pentru plătitorii de taxe şi impozite din Târgu-Mureş!

Anunţ important pentru plătitorii de taxe şi impozite din Târgu-Mureş!

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Târgu-Mureş oferă şi în 2018 bonificaţia de 10% acelor contribuabili care achită integral (pe tot anul) până la data de 31 martie 2018, impozitele pe clădiri, teren şi mijloace de transport.

Impozitele şi taxele locale pot fi achitate în numerar şi cu cardul la ghişeele din cadrul Primăriei Târgu-Mureş, iar în cazul persoanelor fizice şi la biroul de colectare din cartierul Tudor şi, totodată, prin metoda de plată electronică “ghiseul.ro”.

„Persoanele juridice au posibilitatea consultării obligaţiilor de plată înregistrate în evidenţa fiscală, precum şi a plăţii electronice, prin intermediul cardului bancar, prin accesarea de pe site-ul instituţiei noastre www.tirgumures.ro a aplicatiei Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces. Reamintim, de asemenea, faptul că rapoartele de evaluare a clădirilor pot fi depuse pană cel târziu la data de 31 martie 2018. Toate formularele fiscale privind impozitele şi taxele locale, actele necesare, precum şi conturile IBAN corespunzătoare obligaţiilor de plată, se regăsesc pe site-ul instituţiei noastre www.tirgumures.ro”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Elevii şi profesorii pasionaţi de programare invitaţi să participe la un proiect naţional

Elevii din judeţul Mureş cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani şi profesorii pasionaţi …

Share
Share