Share

Home / Eveniment / “Eveniment la Palat”

“Eveniment la Palat”

“Eveniment la Palat” se va desfăşura în perioada 9 – 11 februarie 2018, la Palatul Culturii din Târgu Mureș
În continuarea evenimentului “Nuntă Exclusivă la Palat” organizat în februarie 2017 la Palatul Culturii din Tg. Mureş, diSTiNCT events propune pentru ediţia din 2018 dezvoltarea ariei de interes atât a furnizorilor cât şi a vizitatorilor. Astfel, evenimentul işi propune să acopere toate tipurile de evenimente: nunţi, botezuri, evenimente corporate, aniversări.
Pornind de la întrebarea: “Tu ce motive ai să sărbătoreşti?”, vizitatorii vor avea ocazia să obţină oferte de la furnizori pentru orice tip de eveniment.
Agenţia diSTiNCT events in calitate de organizatori de evenimente a constat necesitatea unei astfel de expozitii, sesizând amploarea pe care o are în general orice tip de eveniment, în judeţ. Remarcam că pornind de la organizarea majoratelor sau aniversărilor care necesită o intreagă desfăşurare de furnizori, până la botezuri care ajung să aibă un număr de invitaţi comparabil cu nunţile, ca şi organizatori am considerat că “Eveniment la Palat” se impune in calendarul evenimentelor din judet si nu numai.
“Eveniment la Palat” este conceput să promoveze cei mai importanţi furnizori din domeniul, care vor aduce în atenția vizitatorilor tendințele anului 2018 în materie de evenimente.
Evenimentul se va desfăşura in holul interior de la parter şi în Sala Oglinzilor, locaţii de o eleganţă deosebită ; ocazie pentru vizitatori de a se bucura încă o dată de frumuseţea Palatului Culturii.
Preţul biletului de intrare: 5 RON
Vă asteptăm cu drag!
Carmen Ciocan
diSTiNCT events

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Elevul Ioan Gabriel Ștefan își lansează cartea de versuri „Lumea copilăriei. Gânduri jucăușe“

Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș și Direcția Județeană pentru Cultură Mureș vă …

Share
Share