Home / Business / FOTO EXCLUSIV. Un nou proiect rezidenţial în Târgu-Mureş. AMA Residence, oază de linişte şi confort

FOTO EXCLUSIV. Un nou proiect rezidenţial în Târgu-Mureş. AMA Residence, oază de linişte şi confort

Cel mai mare complex de case din cartierul Unirii din Târgu-Mureş a prins contur în acest an, iar prima etapă va fi finalizată în curând. AMA Residence însumează 40 case pe două niveluri, care vor fi predate la cheie. Oferta s-a bucurat de mare succes, așa că un al doilea proiect al dezvoltatorului este așteptat cu nerăbdare.

Zonă foarte bună, ferită de aglomeraţie

AMA Residence este un complex de case dezvoltat de investitorul târgumureșean Cristian Oprea, în colaborare cu echipa de arhitecţi formată din Eugen Glăja, Cristian Glăja, Sergiu Fărcășan de la SC Domus SRL, companie cu vastă experiență în domeniul proiectării. AMA Residence este amplasat în cartierul Unirii, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la drumul principal. Complexul se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor.

Alt gen de case decât cele cunoscute

AMA Residence cuprinde 40 de case tip cuplate (alăturate), cu curți și grădini dinstincte. Poziționarea, prețul bun al imobilelor și încrederea în dezvoltator au generat un interes atât de mare încât toate locuințele au fost vândute înainte de începerea lucrărilor. Între timp, investitorul și-a respectat promisiunile, astfel încât lucrările sunt aproape de finalizare.

Detalii despre proiect ne-a oferit arh. Cristian Glăja, reprezentantul firmei de proiectare, SC Domus SRL: ”Imobilele, construite pe două niveluri, sunt alcătuite din living, bucătărie, loc de servit masa, trei dormitoare, două băi și un spațiu de depozitare. Casa, curtea și o mică grădină în spatele locuinței însumează 250 de metri pătraţi. În fața caselor sunt prevăzute parcări individuale gen carport. Referitor la imobile, aș mai spune că investitorul a reușit să ofere într-un cost foarte bun un alt gen de case decât cele cunoscute, construite din materiale de calitate, fără nicio abatere sau concesie în ceea ce privește proiectarea și execuția. Ne-am străduit să ducem la nivelul maxim posibil confortul locatarilor.”

Citeste si:  VIDEOREPORTAJ: Galeria de Artă Maghiară din Târgu Mureș, redeschisă

Locuri de joacă şi spaţii de parcare

Numărul mare de locuințe nu va genera aglomerație în AMA Residence, deoarece complexul a fost proiectat cu locuri de joacă, ferite de partea carosabilă, suficiente spații de parcare și depozit pentru cărucioare, pentru un grad ridicat de confort.

Conform informațiilor primite de la investitor, Complexul AMA Residence va fi extins în 2018 cu nouă blocuri P+2+M a câte 14 apartamente cu două camere fiecare cât și case noi. Informaţii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul www.amaresidence.ro.

Florin Marcel SANDOR

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Învățământ dual în Sighișoara

Pentru prima dată, elevii din Sighișoara se pot școlariza prin învățământ dual. În anul școlar …