A minţit conducerea BC Mureş?!? Comunicat Azomureş: „Contractul de sponsorizare avea ca obiect sezonul 2016-2017!” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 593 Vizualizări

A minţit conducerea BC Mureş?!? Comunicat Azomureş: „Contractul de sponsorizare avea ca obiect sezonul 2016-2017!”

Biroul de presă al companiei Azomureş a reacţionat joi, 8 februarie, la afirmaţiile făcute cu o zi înainte de conducerea clubului de baschet BC Mureş, care acuza combinatul din Târgu-Mureş că nu ar respecta un contract de sponsorizare şi că echipa „tigrilor” s-ar putea retrage din Campionatul Naţional de Baschet Masculin din motive financiare.

Astfel, reprezentanţii companiei Azomureş au explicat că principalul producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România a sponsorizat, într-adevăr, clubul BC Mureş, dar pe perioada sezonului competiţional 2016-2017.

„În legătură cu afirmațiile făcute în conferința de presă a BC Mureș precizăm următoarele: contractul de sponsorizare încheiat între Azomureș și BC Mureș semnat în ianuarie 2017 avea ca obiect susţinerea financiară a clubului pentru participarea în Liga Națională de baschet sezonul 2016-2017 și pentru participarea la FIBA Europe Cup. Contractul s-a derulat în mod normal, aşa cum de altfel Azomureş a susţinut în ultimii ani activitatea clubului. În aceste condiții, respingem susținerile reprezentanților BC Mureș prin care compania Azomureș este făcută vinovată pentru actuala situație a clubului. Azomureş a susţinut întotdeauna performanţa în colaborările pe care le-a avut cu entităţi sportive, aşa cum a fost colaborarea de până acum cu BC Mureş”, se menţionează pe pagina de Facebook a companiei Azomureş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE