Share

Home / Slider / A minţit conducerea BC Mureş?!? Comunicat Azomureş: „Contractul de sponsorizare avea ca obiect sezonul 2016-2017!”

A minţit conducerea BC Mureş?!? Comunicat Azomureş: „Contractul de sponsorizare avea ca obiect sezonul 2016-2017!”

Biroul de presă al companiei Azomureş a reacţionat joi, 8 februarie, la afirmaţiile făcute cu o zi înainte de conducerea clubului de baschet BC Mureş, care acuza combinatul din Târgu-Mureş că nu ar respecta un contract de sponsorizare şi că echipa „tigrilor” s-ar putea retrage din Campionatul Naţional de Baschet Masculin din motive financiare.

Astfel, reprezentanţii companiei Azomureş au explicat că principalul producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România a sponsorizat, într-adevăr, clubul BC Mureş, dar pe perioada sezonului competiţional 2016-2017.

„În legătură cu afirmațiile făcute în conferința de presă a BC Mureș precizăm următoarele: contractul de sponsorizare încheiat între Azomureș și BC Mureș semnat în ianuarie 2017 avea ca obiect susţinerea financiară a clubului pentru participarea în Liga Națională de baschet sezonul 2016-2017 și pentru participarea la FIBA Europe Cup. Contractul s-a derulat în mod normal, aşa cum de altfel Azomureş a susţinut în ultimii ani activitatea clubului. În aceste condiții, respingem susținerile reprezentanților BC Mureș prin care compania Azomureș este făcută vinovată pentru actuala situație a clubului. Azomureş a susţinut întotdeauna performanţa în colaborările pe care le-a avut cu entităţi sportive, aşa cum a fost colaborarea de până acum cu BC Mureş”, se menţionează pe pagina de Facebook a companiei Azomureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO-VIDEO: Incendiu simulat, 600 de persoane evacuate din clădirea E.ON

600 de angajați ai E.ON au fost evacuați în această dimineață din sediul companiei de …

Share
Share