Share

Home / Slider / A minţit conducerea BC Mureş?!? Comunicat Azomureş: „Contractul de sponsorizare avea ca obiect sezonul 2016-2017!”

A minţit conducerea BC Mureş?!? Comunicat Azomureş: „Contractul de sponsorizare avea ca obiect sezonul 2016-2017!”

Biroul de presă al companiei Azomureş a reacţionat joi, 8 februarie, la afirmaţiile făcute cu o zi înainte de conducerea clubului de baschet BC Mureş, care acuza combinatul din Târgu-Mureş că nu ar respecta un contract de sponsorizare şi că echipa „tigrilor” s-ar putea retrage din Campionatul Naţional de Baschet Masculin din motive financiare.

Astfel, reprezentanţii companiei Azomureş au explicat că principalul producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România a sponsorizat, într-adevăr, clubul BC Mureş, dar pe perioada sezonului competiţional 2016-2017.

„În legătură cu afirmațiile făcute în conferința de presă a BC Mureș precizăm următoarele: contractul de sponsorizare încheiat între Azomureș și BC Mureș semnat în ianuarie 2017 avea ca obiect susţinerea financiară a clubului pentru participarea în Liga Națională de baschet sezonul 2016-2017 și pentru participarea la FIBA Europe Cup. Contractul s-a derulat în mod normal, aşa cum de altfel Azomureş a susţinut în ultimii ani activitatea clubului. În aceste condiții, respingem susținerile reprezentanților BC Mureș prin care compania Azomureș este făcută vinovată pentru actuala situație a clubului. Azomureş a susţinut întotdeauna performanţa în colaborările pe care le-a avut cu entităţi sportive, aşa cum a fost colaborarea de până acum cu BC Mureş”, se menţionează pe pagina de Facebook a companiei Azomureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incendiu vegetație uscată în Sângeorgiu de Mureș

Ieri seara, 21 iulie, cu puțin timp înainte de ora 22.00, pompierii au fost alertați …

Share
Share