FOTOGALERIE: „Eveniment la Palat” oferă toate ingredientele unei nunți de vis! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3163 Vizualizări

FOTOGALERIE: „Eveniment la Palat” oferă toate ingredientele unei nunți de vis!

În continuarea evenimentului „Nuntă Exclusivă la Palat” organizat în februarie 2017 la Palatul Culturii, diSTiNCT events vizează pentru ediţia din 2018 dezvoltarea ariei de interes atât a furnizorilor, cât şi a vizitatorilor. Astfel, evenimentul îşi propune să acopere toate tipurile de evenimente: nunţi, botezuri, evenimente corporate, aniversări. Expoziția intitulată „Eveniment la Palat” a debutat vineri, 9 februarie la ora 14:00.

Pornind de la întrebarea: „Tu ce motive ai să sărbătoreşti?”, vizitatorii vor avea ocazia să obţină oferte de la furnizori pentru orice tip de eveniment.

Agenţia diSTiNCT events, în calitate de organizatoare de evenimente, a constatat necesitatea unei astfel de expoziții, sesizând amploarea pe care o are în general orice tip de eveniment în judeţ.

„Eveniment la Palat” este conceput să promoveze cei mai importanţi furnizori din domeniu, care vor aduce în atenția vizitatorilor tendințele anului 2018 în materie de evenimente.

Evenimentul se desfășoară în holul interior de la parter şi în Sala Oglinzilor.

Ofertă de top la prețuri promoționale

Astfel, publicul are acces la o ofertă variată și de înaltă calitate și, bineînțeles, va beneficia de suprize și discounturi. În holul interior, New Generation Studio oferă servicii foto-video pentru nunți, Cvartetul Bohemia asigură o ambianță sonoră de mare rafinament, un alt stand propune o varietate bogată de invitații personalizate și ambalaje festive, Cofetăria Artizan produce produse cu aspect irezistibil și gust pe măsură, iar cei care își doresc un eveniment luminos și colorat pot opta pentru serviciile pirotehnice ale firmei Luminar. Sergiu Cioban este specializat în fotografii artistice de nuntă, iar Andreea Tira ține cursuri pentru dansul mirilor pentru ca proaspeții căsătoriți să pășească, elegant, cu dreptul în noua viață de familie.

Agenția True Travel oferă cele mai speciale sejururi pentru luna de miere în destinații exotice de top precum Dubai, Maldive, Thailanda, Republica Dominicană, Mexic, Cuba și Mauritius, dar și luni de miere în destinații mai populare precum Grecia, Turcia sau Spania. „Oferta specială constă în plata unui avans de doar 20% la rezervare, și restul de 80% după nuntă”, a declarat Constantin Ercean, managerul agenției de turism True Travel. Destinațiile preferate de către mureșeni sunt Thailanda și Republica Dominicană (https://www.youtube.com/watch?v=XvWUHmdnVww&list=PLjbSfGfNv0qAS0Wlel6NmG6ckax6AZDNm).

 

Sala Oglinzilor este la fel de generoasă în oferte. Cvartetul ArteMiss oferă muzică de calitate, Seroussi aduce în prim-plan ținută de gală bărbătească și oferă ca bonus cupoane de reducere de 10%, Salonul Dya și Salonul Elegance îmbracă miresele cum nu se poate mai frumos, iar Atelierul de flori al Mariei Bunea impresionează prin aranjamentele florale. Firește, indispensabilele verighete pot fi achiziționate de la Regal Lux, în timp ce Liana Salagean propune bijuterii de autor.

Cum din punctul de vedere al transportului nimic nu egalează deplasarea cu limuzina, HaiFor Limousine oferă spre închiriere limuzine spațioase, luxoase și dotate cu toate ingredientele care fac un traseu unic.

„E foarte important ca noi să mergem către public cu alt gen de concept. Ne raportăm la eveniment. Am adus cvartet, un marketing aparte și o locație deosebită, cu acces la Sala Oglinzilor. În sens general, ne dorim să fim expoziție. Și aici sperăm să se vadă diferența”, a declarat Carmen Ciocan, general manager diSTiNCT events.

Preţul biletului de intrare este de 5 RON, iar expoziția este deschisă pentru public până duminică, 11 februarie, între orele 10:00-20:00.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE