Home / Administratie / Dorin Florea, dezamăgit de unii consilieri locali. „E o rostogolire perpetuă a mocirlei, a mediocrităţii şi a prostiei!”

Dorin Florea, dezamăgit de unii consilieri locali. „E o rostogolire perpetuă a mocirlei, a mediocrităţii şi a prostiei!”

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a declarat presei joi, 8 februarie, că în prezent Consiliul Local Târgu-Mureş a devenit o „mocirlă” şi „poligonul la ce-i mai rău” din cauza unor consilieri locali care promovează „gunoiul politic”.

„Dacă aş fi la Calafat sau la Slobozia, n-ar fi nicio problemă. Dar la Târgu-Mureş, dintr-un oraş emancipat şi un nivel cultural la care se pretind unii şi să încurajezi o astfel de mocirlă care a devenit şi Consiliul Local! Nu vă supăraţi! A devenit poligonul la ce-i mai rău! Mâine luaţi boschetarii sau oameni care n-au făcut nimic în viaţă, psihopaţii, mergeţi la Spitalul 9 şi la Spitalul din Târgu-Mureş şi rugaţi-l pe Gaboş (Gaboş Grecu, medic psihiatru – n.r.) să vă dea nişte personaje de acolo, să le puneţi alternative. Că acolo se ajunge! Când spun cine sunt delatorii, domnule, e psihopat! Păi zice, un doctor i-a dat diagnostic! Uită-te pe tratament! Nu, toată lumea se foloseşte de acest lucru, gunoiul politic – gunoiul, că sunt şi oameni responsabili politici, normal – dar anumite ieşiri din astea se bucură ca să-i dea în cap lui ăla. Mâine va păţi exact acelaşi lucru. Eu nu mă bucur de răul ăsta nimănui! Mă întristează teribil când văd ce se întâmplă, pentru că e o rostogolire perpetuă a mocirlei, a mediocrităţii şi a prostiei!”, a afirmat primarul municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

RU-ȘI-NI-CĂ! Consilierii locali din Târnăveni, niciun raport de activitate de 3 ani!

Consilierii locali ai municipiului Târnăveni și-au publicat raportul de activitate într-un singur an din cele …