Share

Home / Administratie / Dorin Florea, dezamăgit de unii consilieri locali. „E o rostogolire perpetuă a mocirlei, a mediocrităţii şi a prostiei!”

Dorin Florea, dezamăgit de unii consilieri locali. „E o rostogolire perpetuă a mocirlei, a mediocrităţii şi a prostiei!”

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a declarat presei joi, 8 februarie, că în prezent Consiliul Local Târgu-Mureş a devenit o „mocirlă” şi „poligonul la ce-i mai rău” din cauza unor consilieri locali care promovează „gunoiul politic”.

„Dacă aş fi la Calafat sau la Slobozia, n-ar fi nicio problemă. Dar la Târgu-Mureş, dintr-un oraş emancipat şi un nivel cultural la care se pretind unii şi să încurajezi o astfel de mocirlă care a devenit şi Consiliul Local! Nu vă supăraţi! A devenit poligonul la ce-i mai rău! Mâine luaţi boschetarii sau oameni care n-au făcut nimic în viaţă, psihopaţii, mergeţi la Spitalul 9 şi la Spitalul din Târgu-Mureş şi rugaţi-l pe Gaboş (Gaboş Grecu, medic psihiatru – n.r.) să vă dea nişte personaje de acolo, să le puneţi alternative. Că acolo se ajunge! Când spun cine sunt delatorii, domnule, e psihopat! Păi zice, un doctor i-a dat diagnostic! Uită-te pe tratament! Nu, toată lumea se foloseşte de acest lucru, gunoiul politic – gunoiul, că sunt şi oameni responsabili politici, normal – dar anumite ieşiri din astea se bucură ca să-i dea în cap lui ăla. Mâine va păţi exact acelaşi lucru. Eu nu mă bucur de răul ăsta nimănui! Mă întristează teribil când văd ce se întâmplă, pentru că e o rostogolire perpetuă a mocirlei, a mediocrităţii şi a prostiei!”, a afirmat primarul municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deficit de personal la Poliția Mureș

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a prezentat, în urmă cu câteva …

Share
Share