FOTO EXCLUSIV. Incident violent la o fermă de lângă Reghin. Bărbat de 80 de ani bătut măr, pe proprietatea sa, de un cioban! Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8328 Vizualizări

FOTO EXCLUSIV. Incident violent la o fermă de lângă Reghin. Bărbat de 80 de ani bătut măr, pe proprietatea sa, de un cioban!

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost agresat, duminică după-masă, de proprietarul unei turme de oi şi capre. Incidentul a avut loc în incinta fermei Autodomus, situată la limita dintre localităţile Breaza şi Voivodeni, unde agresorul a intrat „să îşi facă dreptate” cu pumnii, deşi oile lui încălcaseră o proprietate privată.

Pagube repetate produse de „invadatori”

Detalii despre incident am aflat de la proprietara fermei, Maria Huprich, fiica bărbatului agresat, care la ora petrecerii incidentului era plecată din localitate.

„La ora respectivă eram plecată din localitate, iar la fermă erau doar fiul meu, Chistopher, şi tatăl meu. Agresorul a sărit să îl bată pe fiul meu, Christopher, care a fugit în maşină. Tatăl meu i-a luat apărarea şi atunci a fost luat la pumni. Turma lui de oi şi capre vine frecvent pe terenul nostru de la fermă. Ne-au ros toţi pomii din fermă. Cristopher l-a surprins din nou pe un cioban de-al lui, pe terenul nostru”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Maria Huprich.

Victima, internată în spital

La faţa locului a ajuns şi proprietarul turmei de oi şi capre, un localnic pe nume Călin Pop, care i-a acuzat pe cei de la ferma Auto Domus că i-ar fi călcat o oaie.

„Nu i s-a călcat nicio oaie. El a lăsat maşina la barieră şi a venit pe jos, la Christopher. A apucat să îi dea vreo doi pumni, dar fiul meu a sărit în maşină. A distrus o aripă a maşinii, pe care a lovit-o cu bâta şi cu picioarele, a încercat să spargă parbrizul, dar nu a reuşit. La locul incidentului a venit şi tatăl meu, care l-a întrebat ce doreşte. Atunci l-a luat la bătaie. L-a bătut rău, are coaste rupte. A lovit şi cu pietre. Am fost la Spital la Reghin şi de acolo la Spitalul din Târgu-Mureş, pentru investigaţii. Acum e internat la Reghin, deocamdată până joi”, a spus Maria Huprich.

Plângere la Poliţie

Proprietara fermei a anunţat şi Poliţia şi intenţionează să depună un ordin de restricţie împotriva agresorului.

„Agresorul e un bărbat periculos şi numai cu aşa ceva se ocupă, aşa vorbesc localnicii. O să scoatem şi certificat medico-legal. Am declaraţie la Poliţie, duminică seara, şi ni s-a spus să facem o cerere şi către procuror, pentru a cere interdicţie de a se apropia de ferma noastră. Poate să o incendieze sau să facă alt rău, pentru că e un om periculos”, a afirmat proprietara fermei Auto Domus.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE