Share

Home / Business / Investiţie de 9,3 milioane de euro în Ungheni!

Investiţie de 9,3 milioane de euro în Ungheni!

Conform unor informaţii făcute publice de portalul de afaceri Agenda Investiţiilor, subsidiara din România a grupului Siemens, o companie cu afaceri anuale de peste 100 milioane de euro, a adjudecat la începutul anului 2018 două lucrări importante în domeniul energiei, a căror valoare însumează 12,5 milioane de euro.

„Astfel, societatea va realiza pentru E-ON Distribuţie Muntenia SA servicii de modernizare şi integrare în sistem SCADA pentru 13 staţii de transformare, în valoare de 3,2 milioane de euro. Totodată, potrivit contractului din 23 ianuarie 2018, semnat cu Transelectrica SA, societatea Siemens va fi responsabilă de retehnologizarea staţiei de 220/110/20 kV din Ungheni, proiect în valoare de 9,3 milioane de euro”, scriu jurnaliştii de la Agenda Investiţiilor.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț încheiere proiect “Competitivitate în Tehnica Dentară”

Share

Share
Share