Home / Administratie / Proiect de infrastructură între Mureni şi Archita

Proiect de infrastructură între Mureni şi Archita

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare revizuite, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Îmbrăcăminte ușoară rutieră pe drumul județean DJ133 Mureni – Archita, km 3+167-15+000, județul Mureș – Actualizare SF”, propus a fi amplasat în intravilanul şi extravilanul localităţilor Mureni și Archita, comuna Vânători, titular Consiliul Judeţean Mureş.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la pagina web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activități de informare ale ISU Mureș!

Personalul militar din cadrul Inspecției de Prevenire și din cadrul subunităților operative ale Inspectoratului pentru …