Home / Administratie / Proiect de infrastructură între Mureni şi Archita

Proiect de infrastructură între Mureni şi Archita

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare revizuite, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Îmbrăcăminte ușoară rutieră pe drumul județean DJ133 Mureni – Archita, km 3+167-15+000, județul Mureș – Actualizare SF”, propus a fi amplasat în intravilanul şi extravilanul localităţilor Mureni și Archita, comuna Vânători, titular Consiliul Judeţean Mureş.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la pagina web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Sala de Sport din Târnăveni a fost recepționată!

Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a anunțat marți, 24 noiembrie, că sala de sport din …