Home / Administratie / Proiectul ISO 9001:2015 – Dovada calității în activitatea Consiliului Județean Mureș acceptat pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Capacitate administrativă

Proiectul ISO 9001:2015 – Dovada calității în activitatea Consiliului Județean Mureș acceptat pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Capacitate administrativă

Distribuie

Consiliul Județean Mureș, a obținut finanțare în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă în vedere implementării la nivelul instituției a instrumentului de management al calităţii ISO 9001:2015, cu scopul extinderii, diversificării şi creşterii calităţii serviciilor oferite cetăţenilor.

Obiectivul general al proiectului  este eficientizarea activităţii Consiliului Judeţean Mureş prin implementarea în activitatea curentă a unui instrument de management al calităţii recunoscut internaţional pentru furnizarea de servicii publice, care să vină în aşteptarea beneficiarilor.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Introducerea la nivelul Consiliului Judeţean Mureş a sistemului de management al calităţii ISO 9001:2015
  • Dezvoltarea abilităţilor şi cunoştinţelor personalului de conducere şi execuţie din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş, pentru înţelegerea, aplicarea, dezvoltarea şi menţinerea sistemului de management, conform cerinţelor standardului.
  • Dezvoltarea unui sistem informatic care să eficientizeze legătura între responsabilii cu managementul calităţii din cadrul fiecărei structuri organizatorice a Consiliului Judeţean Mureş.
  • Informarea tuturor autorităților publice locale ale unităților administrativ teritoriale din județ (102 UAT) și instituțiilor subordonate (22 instituții) asupra rezultatelor proiectului și asupra importanței implementării unui sistem de management al calității.

Rezultatele așteptate vizează implementarea la nivelul Consiliului Județean Mureș a sistemului ISO 9001:2015 precum și introducerea unui sistem informatic care să faciliteze dezvoltarea managementului calității. Pe lângă implementarea acestor sisteme, un număr de 54 de persoane din cadrul aparatului de specialitate a Consiliului Județean Mureș vor beneficia de instruire specifică în domeniile: management strategic, managementul calității și audit de calitate

Valoarea totală a proiectului este de 617.187,55 lei, din care: asistenţa financiară nerambursabilă solicitată: 604.843,55 lei (98%) -85% FSE, 13% – bugetul de stat și contribuţia beneficiarului 12.344 lei (2%).

Durata proiectului: 16 luni începând cu 29.01.2018.

(Comunicat de presă, Consiliul Judeţean Mureş)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.