O nouă partidă fără replică a voleibalistelor CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

O nouă partidă fără replică a voleibalistelor

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a fost învinsă în partida din etapa a XVI-a a diviziei A1 cu scorul de 3-0, de către formația Știința Bacău. Întâlnirea ar fi trebuit să se dispute în sala din Târgu-Mureș, dar din motive obiective s-a jucat la Bacău. Miza era doar pentru formația băcăuană, care se află în luptă pentru un loc pe podium, în timp ce mureșencele mai pot spera doar la evitarea ultimului loc. Replica formației mureșene a fost pe măsură, reușind doar parțial în setul secund să țină piept gazdelor. Cu o echipă în care, surprinzător, postul de libero a fost ocupat în marea majoritatea timpului de Carmen Arniceru, deși ea a mai evoluat uneori pe acest post, CSU Medicina a pornit slab în joc și a cedat primul set cu 25-13, după ce gazdele s-au desprins din start, având 8-3 la primul timp tehnic și 16-7 la al doilea. Atacurile reușite de Diana Vereș și Badea au mai adus după al doilea timp trei puncte, dar până la încheierea setului s-au mai reușit doar alte trei.

Start bun, final fără suflu

Setul secund a fost mult mai echilibrat, dar numai în prima sa jumătate. A fost singurul în care mureșencele au reușit să țină scorul strâns, conducând chiar cu 3-1, 5-3 și 8-6 la primul timp tehnic. Echilibrul s-a rupt însă după 12-12, când gazdele s-au desprins la 16-13 la al doilea timp, după care s-au distanțat la 20-13, încheind setul la 17. Setul al treilea a fost unul practic fără istoric, mureșencele fiind ca și anesteziate. Au reușit primul punct din set la 8-0, cu un serviciu greșit al băcăuancelor. La al doilea timp tehnic a fost 16-4, iar până la final CSU Medicina a mai reușit doar încă patru puncte. Mureșencele au acuzat și absența altor două jucătoare de bază, Roxana Iancu și Rodica Buterez, dar șansele de a reuși mai mult erau oricum mai degrabă teoretice. În etapa viitoare vor juca pe terenul nou promovatei Agroland Timișoara, aflată însă în luptă pentru un loc în semifinale și vor încheia sezonul cu partida de pe teren propriu în compania formației CSM Lugoj, în data de 24 februarie.

La Bacău au evoluat în formula: Loredana Dobriceanu, Diana Vereș, Alexandra Cauc, Alexandra Babaș, Raisa Ioan, Carmen Dițu, Mara Dumitrescu, Carmen Arniceru și Laura Molnar-libero, Niță, Badea, Rancz.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE