Share

Home / Slider / Persoane care colectau peturi din gunoi, sancţionate de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Persoane care colectau peturi din gunoi, sancţionate de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Agenții Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş au depistat, în perioada 1-14 februarie, un număr de 11 persoane în timp ce colectau peturi în mod ilegal.

“Cei în cauză au fost sancționați contravențional, ridicându-se “marfa” în vederea confiscării de către societatea specializată ce se află în relație contractuală cu municipalitatea. Reiterăm pe această cale prevederile Hotărârii Consiliului Local Târgu-Mureş 20/2008, articolul 8, alineatul 7, care interzice căutarea în orice fel de recipient de depozitare a deșeurilor, sancțiunea contravențională fiind cuprinsă între 100 şi 300 de lei”, a transmis conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Actrița Elena Purea: „Nu cred că teatrul poate schimba lumea, dar o poate modifica. În schimb, lumea schimbă teatrul mereu”

Este Procuroarea fermă și severă din „Teroare” sau nefericita Ana Petrovna din „Ivanov”. O interpretează …

Share
Share