Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Decizie importantă pentru întreţinerea beneficiarilor din centrele DGASPC Mureş

Decizie importantă pentru întreţinerea beneficiarilor din centrele DGASPC Mureş

Aleşii judeţului au aprobat joi, 15 februarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, cuantumul costului mediu lunar de întreţinere per beneficiar, pentru serviciile sociale destinate protecţiei drepturilor copilului şi celor destinate persoanelor adulte cu dizabilităţi din subordinea/structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş.

 

În cadrul aceleiaşi şedinţe, consilierii judeţeni au stabilit şi costul mediu lunar de întreţinere/beneficiar pentru serviciile oferite la Căminul pentru Persoane Vârsnice din Ideciu de Jos, în funcţie de gradul de dependenţă, după cum urmează: 2.998/lei/lună/beneficiar pentru persoane dependente, 2.616 lei/lună/beneficiar pentru persoane semi-dependente şi 2.303 lei/lună/beneficiar penrtur persoane care nu sunt dependente.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Distincție remarcabilă pentru primarul comunei Gănești. Balog Elemér, “Premiul de Excelență” pentru susținerea mediului rural românesc

Prestigioasa distincție i-a fost decernată primarului comunei Gănești, Balog Elemér, cu prilejul împlinirii a 18 …

Share
Share