Home / Recomandări zi de zi / Cursuri gratuite pentru şomeri! Se caută pizzari şi manichiurişti-pedichiurişti!

Cursuri gratuite pentru şomeri! Se caută pizzari şi manichiurişti-pedichiurişti!

Distribuie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureş organizează, în luna martie 2018, patru programe de formare profesională în următoarele meserii şi ocupaţii: pizzar – Miercurea Nirajului, pizzar – Târgu-Mureș, inspector resurse umane – Târgu-Mureș şi manichiură-pedichiură.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Mureş, Gheorghe Ştef, în cursul anului 2018 au fost selecționați la cursuri de formare profesională un număr de 88 şomeri indemnizați și neindemnizați, iar serviciile de formare profesională asigură creşterea şi diversificarea competențelor profesionale în scopul asigurării mobilităţii şi reintegrării pe piaţa muncii.

„Conform prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, beneficiază gratuit de cursuri de iniţiere/ calificare/ specializare/ perfecţionare, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în evidențele agenţiei precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare, 500 lei, şi care sunt înregistrate la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă”, a precizat directorul executiv al AJOFM Mureş.

Informații suplimentare despre cursurile organizate de AJOFM Mureș se pot obține la sediul agenției, Compartimentul formare profesională sau la numărul de telefon 0265-263.760, interior 115, persoană de contact Adela Boar.

(Redacţia)


De asemenea, verificati

Florărie din Târgu Mureș ”vizitată” de hoți

Distribuie Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat doi tineri, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.