Home / Eveniment / Născut în România! – Concert Mike Godoroja & Blue Spirit, la Teatrul Național Târgu-Mureș
Mike Godoroja and the Blue Spirit (Sursă: Facebook)

Născut în România! – Concert Mike Godoroja & Blue Spirit, la Teatrul Național Târgu-Mureș

Duminică, 25 februarie 2018, de la ora 19:00, Teatrul Național Târgu-Mureș vă invită la un concert inedit – Născut în România! marca Mike Godoroja & Blue Spirit.

Spectacolul Născut în România face parte din turneul național 2018 cu același nume. După 20 de ani de sute de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiți spectatorii unui concept multimedia cu muzică originală.

Un show complet, cu momente teatrale și multimedia, unic în România. Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu: 48 de instrumente rare în România și în Europa, 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi, un set de 30 de unități de percuție, 15.000 W de lumini inteligente și 60 de module de ecran LED full HD.

Toate acestea reprezintă munca susținută a artiștilor noștri. Ei au construit cu dăruire, un spectacol excepțional cu și despre români. Componența trupei este formată din: Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – bassist, Vali Vătuiu – percuționist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist.

Născut în România este producția prin care Mike Godoroja & Blue Spirit vor spune povestea fiecăruia dintre noi. Vor aduce un suflu nou. O schimbare spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul, country-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală!

„A fi născut în România nu este o rușine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamț sau coreean… Aici sunt părinții și copiii mei, sunt îngropați bunicii și mătușile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny Răducanu și al lui Florian Pittiș, aici este publicul pe care îl iubesc și îl cinstesc… și asta nu e puțin lucru… înseamnă TOTUL!“ – Mike Godoroja

Citeste si:  Eveniment aniversar cu surprize organizat de Azomureș

Proiectul Născut în România reprezintă matematica unui show de excepție de care vă invităm să ne bucurăm împreună!

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: Să fiți mândri că astăzi și pentru totdeauna sunteți și veți fi absolvenți ai UMFST!

Nimic nu se compară cu senzația creată de sfârșitul unui capitol din viață, mai ales …