Inevitabilul s-a produs, voleibalistele preiau ultimul loc CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Inevitabilul s-a produs, voleibalistele preiau ultimul loc

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a dat o replică bună în penultima etapă a Diviziei A1, dar a cedat în partida susținută la Timișoara cu formația locală Agroland. Scorul a fost 3-1 pentru bănățence, pe seturi 25-18, 22-25, 25-11, 27-25, cu seturi echilibrate, altenând cu cele dominate categoric de către gazde. În urma acestei înfrângeri mureșencele vor încheia pe ultima poziție a clasamentului sezonului regulat în actuala ediție, afându-se cu cele doar 7 puncte la 4 în spatele formațiilor Penicilina Iași și U NTT Data Cluj-Napoca. Mureșencele au pus probleme noii promovate doar în al doilea și al patrula set al întâlnirii. Aflată pe locul 4 al clasamentului Agroland a câștigat primul act cu un final mai bun, după ce mureșencele au condus cu 8-5 la primul timp tehnic și au fost conduse la al doilea cu două puncte. În setul secund a fost din nou 8-5 la primul time-out tehnic pentru oaspete, care s-au păstrat în avantaj minim la al doilea și au avut un „finish” mai bun, egalând situația la seturi, după ce Agroland a revenit de la 15-19 la 20-19. CSU Medicina a întors din nou la 23-20, reușind să păstreze diferența până la final.

Setul al treilea a fost unul fără istoric, bănățencele reușind să se desprindă cu 8-3 la primul time out, la 16-5 la al doilea, având chiar și 15 puncte avantaj, la 20-5.

 

Nevoia de puncte, primordială pentru gazde

Situația s-a complicat pentru gazde în setul al patrulea. Bănățencele aveau nevoie de cele trei puncte pentru a mai spera la păstrarea locului în clasament, iar cedarea a încă unui set aducea pierderea a cel puțin unui punct. Gazdele, deși au controlat jocul, au avut ceva emoții. După 8-4 la primul timp și 16-13 la al doilea, CSU Medicina a revenit, a condus cu 19-18, a egalat de la 23-20 și a salvat două mingi de meci. Bănățencele s-au impus însă la a treia, obținând cele 3 puncte. Una dintre cele mai eficace jucătoare din tabăra gazdelor a fost mureșeanca Andreea Petra, plecată pe Bega din acest sezon, avându-le alături pe alte două foste coechipiere de la CSU Medicina, Daniela Lupescu și liberoul Mihaela Ozun. Mureșencele au evoluat cu lotul complet, din cel rămas, avându-le ca principale realizatoare pe Ioana Alexandra Cauc, Rodica Buterez, Roxana Iancu și Loredana Dobriceanu. În ultima etapă vor primi vizita formației CSM Lugoj, echipă aflată pe locul 6, la mare distanță de locul 5, dar în pericol de a fi depășită de Dinamo București. Partida va avea loc în sala UMF, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 18.00. CSU Medicina nu mai poate evita ultima poziție, dar este lipsită de grijile retrogradării într-o ediție în care acest lucru a fost evitat din start în urma retragerii a două echipe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE