Home / Invatamant / Acțiunea „Azi sunt profu’ de sport!” ajunge, din nou, în mediul rural!
Imagine de la evenimentul anterior

Acțiunea „Azi sunt profu’ de sport!” ajunge, din nou, în mediul rural!

Distribuie

Sute de copii din comunele Deda și Suseni vor primi gratuit, în această săptămână, la fel ca și cei din comuna Râciu, Revista Junior Sport Mureș. În prezența doamnei Lucreția Cadar (Primar al comunei Deda), Alin Romulus Păcurar va susține joi, 22 februarie, de la ora 12:00, ora de sport cu elevii din comuna Deda, iar în prezența domnului Mircea Mariș (Primar al comunei Suseni), Traian Bendorfean va susține vineri, 23 februarie, ora de sport cu elevii din comuna Suseni, se anunță într-un comunicat de presă emis de către Beatrice Mercado, Președintele Asociației Junior Sport. Ca o frumoasă surpriză, la ora de educație fizică și sport din comuna Suseni, domnul primar a invitat să participe și părinții elevilor, iar organizatorii acțiunii vor proiecta câteva momente de la Gala „Născut pentru Sport”, acțiune inițiată de Asociația Junior Sport și desfășurată pe 9 decembrie 2017 (evenimentul poate fi vizionat integral aici: https://www.youtube.com/watch?v=sA60YvytCjs&t=3338s).

Cei doi mari sportivi, luptătorul Alin Romulus Păcurar și fotbalistul Traian Bendorfean, sunt… profi de sport pentru a doua oară – Alin a mai susținut o oră de sport și a oferit reviste elevilor din Reghin, iar Traian celor din comuna Râciu. Copiii se vor bucura de frumoase și spectaculoase demonstrații sportive de lupte și fotbal.

Acțiunea „Azi sunt profu’ tău de sport!” va continua până când restul de aproape 6000 de exemplare din Revista Junior Sport Mureș, editate și tipărite cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și al administrațiilor locale din localitățile Reghin, Iernut, Luduș, Ungheni, Sărmașu, Deda, Râciu, Batoș, Răstolița, Solovăstru, Rușii Munți, Suseni, Iclănzel, Ibănești și Voivodeni, vor fi distribuite gratuit elevilor din acest județ.

Acțiunea „Azi sunt profu’ tău de sport!” face parte din Caravana Junior Sport – proiect național, prima oprire fiind la Mureș. Proiectul a fost inițiat și demarat de Asociația Junior Sport din august 2017, în cadrul căruia Consiliul Județean Mureș este partener principal. Atât Revista Junior Sport Mureș, cât și acțiunea „Azi sunt profu’ tău de sport!”, care este organizată în numele Asociației Junior Sport de către Asociația Sportul Pentru Toți Reghin, beneficiază de susținerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, a Inspectoratului Școlar Județean Mureș și a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș.

Acțiunea „Azi sunt profu’ tău de sport!” este deja inițiată și organizată de către Asociația Junior Sport de peste doi ani, în București (unde deja a ajuns la cea de-a doua ediție), iar orele de educație fizică și sport au fost susținute de mari sportivi români, care au promovat și promovează și sub această formă beneficiile educației fizice și sportului în rândul copiilor.


De asemenea, verificati

Simulare de admitere la UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Liga Studenților din Târgu Mureș organizează duminică, 4 iunie, de la ora 9.00, cea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.