Consilierul judeţean Nadia Raţă, mesaj emoţionant pentru mama sa, premiată pentru peste patru decenii de activitate în Învăţământ Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1326 Vizualizări

Consilierul judeţean Nadia Raţă, mesaj emoţionant pentru mama sa, premiată pentru peste patru decenii de activitate în Învăţământ

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a acordat joi, 22 februarie, diplome speciale pentru întreaga carieră celor mai longevivi angajaţi ai instituţiei. Momentul a fost inclus în programul evenimentului intitulat „Întâlnire aniversară Consiliul Judeţean Mureş – 25 de ani de existenţă”, găzduit de sala mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş.

„Atât de mult și-a iubit și își iubește profesia…”

Pe lista celor felicitaţi de conducerea Consiliului Judeţean Mureş s-a aflat şi Dinuca Şandor, educatoare în cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 din Târgu-Mureş. Întrucât nu a putut participa la eveniment, distincţia educatoarei Dinuca Şandor a fost ridicată de fiica acesteia, prof. dr. Nadia Raţă, consilier judeţean PNL, totodată vicepreşedinte al Comisiei de Educație, Cercetare, Tineret și Sport a Partidului Naţional Liberal şi președinte al Subcomisiei de Învățământ preuniversitar, şi prim-vicepreședinte al PNL Mureș.

Vineri, 23 februarie, consilierul judeţean Nadia Raţă a publicat, pe pagina sa de Facebook, câteva gânduri frumoase dedicate mamei sale, pe care le redăm în rândurile de mai jos:

„25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Mureş şi peste 40 de ani de carieră didactică, ai mamei mele, marcaţi în anul Centenarului.
M-am simţit onorată să o reprezint pe mama mea, la primirea diplomei acordate pentru întreaga activitate didactică depusă, la ceas aniversar!
Mi-a revenit mie misiunea să transmit mulțumirile ei și sentimentul atât de plăcut, acela că, în comunitatea din care faci parte, strădania ta are un ecou în viața și în conștiința oamenilor. Prin urmare, am preluat această distincție și i-am înmânat-o cu toată dragostea.
Printre miile de copii al căror destin l-a creionat în toți acești ani, atât de mulți, de activitate în învăţământ, mă număr și eu. Ea este cea care a făcut ca, de mic copil, să se formeze și să se dezvolte în mine pasiunea pentru educație, responsabilitatea lucrului bine făcut. Și tot ea este cea care a vegheat, de-a lungul timpului, ca traseul meu profesional, în care s-au împletit mai multe domenii de activitate, să rămână strâns legat de educație. Atât de mult și-a iubit și își iubește profesia. Și iată că pasiunea ei a rămas în familie…
În numele tuturor acestor copii pe care i-a iubit și dăscălit în toţi acești ani frumoşi de carieră didactică, îi mulțumesc ei din tot sufletul și mulțumesc Consiliului Judeţean Mureş pentru apreciere și pentru diploma aniversară acordată!”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE