Share

Home / Primaria Targu Mures / FOTO: Noi reguli de trafic în zona Pieţei Mărăşti!

FOTO: Noi reguli de trafic în zona Pieţei Mărăşti!

Începând de vineri, 23 februarie, parcările situate pe strada Revoluţiei (tronson cuprins între străzilor Mărăşti şi Mihai Eminescu) se desfiinţează. Măsura survine ca urmare a fluidizării circulaţiei în zonă, prin crearea a două benzi de circulaţie dinspre strada Republicii spre centrul oraşului.
“Vor fi desfiinţate parcările situate pe strada Revoluţiei – tronsonul cuprins între străzile Mihai Eminescu şi Călăraşilor, astfel încât se vor crea trei benzi de circulaţie, două benzi cu sens de mers către Piaţa Trandafirilor şi o bandă cu sens de mers către Bulevardul 22 Decembrie 1989. Menţionăm că locurile de parcare desfiinţate se vor reamenaja pe strada Mihai Eminescu, care va deveni sens unic între strada Mărăşti şi strada Revoluţiei. Nu în ultimul rând, menţionăm faptul că Primăria Târgu-Mureş va avea în atenţie realizarea de noi locuri de parcare între staţia Petrom şi strada 30 Decembrie, în scopul diminuării disconfortului creat faţă de proprietarii care locuiesc pe strada Revoluţiei, ca urmare a implementării noilor reguli de trafic”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs foto la Zoo Târgu Mureș: „Cele mai frumoase instantanee din Grădina Zoologică”

Grădina Zoologică din Târgu Mureș împreună cu Primăria municipiului Târgu Mureș organizează până în data …

Share
Share