Târg caritabil de Mărțișor Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 329 Vizualizări

Târg caritabil de Mărțișor

Duminică, 25 februarie, sunteți invitați la J`ai Bistrot începând cu ora 12:00 să vă bucurați de mărțișoare handmade, gustări și dulciuri alături de voluntarii Ajungem MARI Mureș și să susțineți educația copiilor din centre de plasament.

Prin donații veți transforma preparatele și produsele în cursuri interactive de matematică, engleză, muzică, teatru sau arte plastice, alături de voluntari prietenoși și creativi, care să îi încurajeze pe copii să Ajungă MARI!

Sunteți așteptați cu drag alături de familie și copii să vă alegeți mărțișoare simpatice și alte produse handmade pe care să le oferiți celor dragi și să donați pentru educația copiilor din centre și experiențe frumoase alături de voluntari. Donațiile se fac după pofta inimii.

Intrarea este liberă!

Programul educațional Ajungem MARI este principalul program al Asociației Lindenfeld și susține educația copiilor și tinerilor din centre de plasament și medii defavorizate din București și 25 de județe. Programul a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar in prezent implică peste 1000 de voluntari care ajută 2000 de copii din București și alte 25 județe.

Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți prin ședinte de recuperare școlară într-un mod interactiv, ateliere creative, workshop-uri, cursuri vocaționale, logopedie, ieșiri, excursii, tabere, consiliere vocațională și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în fortele proprii și a le forma abilități care să-i ajute pe viitor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE