Share

Home / Administratie / Legalitatea bannerelor de pe clădiri, verificată de poliţiştii locali din Târgu-Mureş

Legalitatea bannerelor de pe clădiri, verificată de poliţiştii locali din Târgu-Mureş

Cadrele Direcției Poliția Locală Târgu-Mureş au efectuat, în perioada 5-21 februarie, peste 176 de controale pe linia disciplinei în construcții – afișajului stradal, controlului comercial și protecției mediului.
„Astfel, pe componenta disciplină în construcții – afișaj stradal au fost executate 47 de verificări în teren pentru identificarea lucrărilor de construcții neautorizate, în urma cărora au fost depistate patru şantiere unde nu erau respectate prevederile Legii nr. 50/1991 – republicată. În consecință, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.000 lei, în timp ce într-una dintre situații a fost emisă somație de oprire a lucrărilor până la clarificarea stării de fapt sau intrarea în legalitate”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.
Totodată, în acelaşi interval de timp, poliţiştii locali din Târgu-Mureş au luat măsuri pentru desființarea a 17 bannere amplasate pe clădiri din municipiu, fără avizul Administraţiei Domeniului Public, încălcând astfel reglementările legale privind afișajul publicitar.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

SDEE Mureș trece la nivelul următor: digitalizarea consumului pentru 12.000 de utilizatori din Târgu Mureș

Fost șef PRAM (Protecții, Relee, Automatizări, Măsură), cu un doctorat în domeniul energetic, Claudiu Damian …

Share
Share