Home / Administratie / SPECIAL. Ziua Forţelor pentru Operaţii Speciale, sărbătorită la Târgu-Mureş. Programul manifestărilor

SPECIAL. Ziua Forţelor pentru Operaţii Speciale, sărbătorită la Târgu-Mureş. Programul manifestărilor

Distribuie

Cu ocazia aniversării a 15 ani de la înființarea Batalionului 610 operații speciale ”Vulturii” și a sărbătoririi ”Zilei Forțelor pentru Operații Speciale”, Brigada 6 Operații Speciale ”Mihai Viteazul” împreună cu structurile din subordine, organizează manifestări dedicate acestor evenimente, care se vor desfășura în zilele de 1 martie, respectiv 3 martie, în Garnizoana Târgu-Mureș.

Exerciţii demonstrative, la sediul “Vulturilor”

Potrivit maiorului Sergiu-Petru Colceriu, joi, 1 martie, la sediul Batalionului 610 operații speciale ”Vulturii” va avea loc o ceremonie militară, care va fi urmată de exerciții demonstrative.

“La acestea vor fi invitați să participe militarii activi și în rezervă, care au făcut parte din această structură, de la înființarea ei până în prezent”, a precizat maior Sergiu-Petru Colceriu.

Expoziţie de tehnică militară şi defilare, în Piaţa Victoriei

În ceea ce priveşte ziua de sâmbătă, 3 martie, sunt pregătite manifestări specifice momentului aniversat, care se vor desfășura conform următorului program: de la ora 10.00, în Piaţa Trandafirilor va avea loc o expoziţie statică în cadrul căreia militarii aparținând forțelor pentru operații speciale vor prezenta tehnica militară, armamentul, aparatura şi echipamentele specifice pe care le au în dotare și cu care acționează în cele trei medii: terestru, maritim și aerian, iar de la ora 12.00, în Piaţa Victoriei, în faţa Palatului Administrativ, va debuta o ceremonie militară în cadrul căreia vor fi prezente detașamente reprezentative aparținând tuturor structurilor care compun la această dată forțele pentru operații speciale din Armata României.

“Ceremonia militară se va încheia cu defilarea gărzii de onoare, a tehnicii militare prezentate în cadrul expoziţiei statice și a aeronavelor de luptă aparținând forțelor aeriene, care sprijină operatorii de forțe pentru operații speciale în misiunile specifice”, a subliniat maior Sergiu-Petru Colceriu.

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.