„Terasa florilor”, în pregătire la Platoul Corneşti. Târgumureşenii, invitaţi de Dorin Florea la o supă de găină cu şniţel de viţel! Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1730 Vizualizări

„Terasa florilor”, în pregătire la Platoul Corneşti. Târgumureşenii, invitaţi de Dorin Florea la o supă de găină cu şniţel de viţel!

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a anunţat joi, 22 februarie, cu ocazia unei conferinţe de presă, că autorităţile locale din „Oraşul trandafirilor” intenţionează să amenajeze două terase la Platoul Corneşti.

„Vor fi două terase, în evantai, suprapuse”

Acestea vor avea denumirea unitară de „Terasa florilor”, vor fi amplasate în evantai şi vor oferi vizitatorilor imagini panoramice cu municipiul Târgu-Mureş.

„Va fi deasupra arenei de spectacole de la Platoul Corneşti. Avem o mică locaţie acolo lângă monstruozitatea de pilon cu antene. Acolo în vale avem aranjat frumos, pentru spectacole, unde o să invităm Liceul de Artă, şcolile, liceele, să dea spectacole în fiecare după-masă, la sfârşit de săptămână, să se întreacă liceele între ele. Sunt tineri, dezinvolţi, şi să se lanseze acolo. Vor fi două terase, în evantai, suprapuse, pe două niveluri, în care oamenii să poată să vină să servească un meniu simplu – foarte simplu, nici nu poţi să-i zici meniu – răcoritoare, cafele, croissant. Următoarea terasă o vom deschide în partea cealaltă, opusă, în grădina pe care am luat-o de la Romsilva”, a declarat primarul municipiului Târgu-Mureş.

„Una din terase va privi oraşul din partea de nord-vest, spre Weekend şi Mureş”, a adăugat Dorin Florea.

Meniu special de duminică

Vizitatorii Platoului Corneşti cor fi aşteptaţi, în fiecare duminică, cu un meniu special propus chiar de primar.

„Voi cere Casei „Eminescu” ca duminica, numai duminica, să facă un meniu special, ca şi Sanepid-ul să nu aibă nimic de comentat şi nici Protecţia Consumatorului, încât să fie posibil să mănânci o supă de găină şi un şniţel. Chiar vreau să insist asupra acestui lucru, chiar voi da această posibilitate, adică voi patrona chiar eu acest lucru, ca să văd că iasă supa, reţeta aceeaşi, indiferent dacă o faci în Duminica Floriilor sau în Duminica Crăciunului, deci aceeaşi reţetă, acelaşi şniţel, din cea mai bună carne de viţel, făcută în unt, cu tot ce trebuie, inclusiv cu gemul de strugurei, deci tot ce este necesar. Meniu fix!”, a precizat Dorin Florea.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Varucule,lasa supa de găină si snitelul.E prea devreme.Mai e timp pana la alegeri.Ocupa-te de locuri de munca si f.multe alte lucruri care nu s-au facut in Tg.Mures.De-aia circula butada prin tîrg potrivit căreia cel mai mare oras din Romania este Tg.Mures.De ce?Pentru ca are gara la Sighișoara si aeroportul la Cluj.😂

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE