Home / Administratie / Concurs pentru conducerea Poliţiei Locale Târgu-Mureş

Concurs pentru conducerea Poliţiei Locale Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de director executiv al Direcţiei Poliţia Locală.

Potrivit unui comunicat făcut public pe pagina web a Primăriei, www.tirgumures.ro, concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 27 martie 2018, ora 10.00 – proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

“Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la sediul instituţiei, camera 85, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 143 din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008. Condiţiile de participare la concurs, actele solicitate pentru dosarul de înscriere şi bibliografia stabilită se afişează la sediul instituţiei şi pe site-ul www.tirgumures.ro”, se menţionează în comunicat.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-268.330, interior 110, zilnic între orele 8.00 – 14.00.(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sângeorgiu de Mureș, o comună unde merită să trăiești

Vegheată de Dealul Pițigoiului, grănițuită de râul Mureș, dăruită cu ape minerale clorurate, sodice, iodurate, …